Çelebi Hizmet Gıda 6-10 Temmuz tarihleri arasında Amerika'dan gelen misafirini ağırladı. LC International'ın Kalite Müdürü Rocio Cabrera, Türkiye ziyaretinde, ana ve alternatif üreticilerden bir kısmını gezerek denetlemelerde bulundu. Çelebi Gıda Grubu Kalite Güvence Müdürü Hikmet Toksöz'ün hazırladığı programla LC İstanbul Hamur Üretim Noktası, Banvit, Tat Konserve, Rella Gıda, Olmuksa ve alternatif tedarikçi tesislerini gezen Cabrera, Türkiye'deki üreticilerinin geldiği noktadan memnun olduklarını ve gelişimi yakından takip ettiklerini ifade etti. Rocio Cabrera, LC Halkalı Üretim'deki değişiklikler hakkında da bilgilendirildi. Cabrera'ya, Little Caesars üretim rakamlarının, daha karlı ve verimli bir üretim yapılabilmesi için tüm kriterler açısından değerlendirildikten sonra, Bostancı'daki üretim noktasının kapatılması kararı alındığı aktarıldı.
İstanbul'daki üretim noktalarının, merkez ofise yakınlığı ile de bilinen İkitelli Üretim Noktası'nda birleştirilmesi, karlılığı ve standardizasyonu sağlayan bir uygulama oldu. 29 Nisan tarihi itibariyle, İstanbul'daki 29 Little Caesars restoranına sevk edilen hamur, salata, spagetti, lazanya ve suflelerin tamamı İkitelli'de üretiliyor. Diğer yandan; İkitelli Üretimi'nde yaşanabilecek muhtemel altyapı sorunlarını ortadan kaldırabilmek için bu noktanın da başka bir yere taşınması planlanıyor. Bu konudaki fizibilite ve tasarım çalışmaları devam ediyor.
Ziyareti sırasında ürün değerlendirmeleri de yapan Rocio Cabrera, kalitede yakalanan seviyenin kendilerini sevdirdiğini söyleyerek Ortadoğu'daki Little Caesars Franchisee'lerini Türkiye'den daha fazla ürün almaları için yönlendirme sözü verdi. Ortadoğu'ya yapılacak ticaretin artırılması, üretim rakamlarını yukarı çekeceği gibi maliyetlerin de düşmesine yardımcı olacak.